| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Pajce Nova Pojava

Član broj: 2404 Pridružio: 04 Maj 2004 Godina: 44 Zodijak: Lav Poruke: 35 Lokacija: kucica u cvece
|
|
| Ronaldinjo (Pogledaj post): |
Sta mislite o ovoj velicanstvenoj i legendarnoj grupi? Zelim da vidim iskrena misljenja! Ko je po vama bio njihov naj pevac, sta mislite o svakom pojedinacno? Sta mislite o naj gitaristi EX Yu svih vremena, njihovom Frontmenu Seadu Zeletu Lipovaci? Koje su vama omiljene pesme Divljih Jagoda(Prvi 10, po redosledu)?????????  |
o divljm jagodama ne mislim nista,jer mi se ne svidaju.kako ti cupavci mogu opste nesto da lepo otpevaju pitam ja vas???????samo se dernjaju u onaj mikrofon i skrljaju istrumente i gitare!!!!!!! STRASNO STrasno!!!!!!  _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mademoiselle Zvezda Nostalgije

Član broj: 32 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 3321 Lokacija: Centar mog svijeta ...
|
|
Koncert je bio vise no odlican! To mozes i da predpostavis, zar ne? Pjevali su dosta pjesama, sto me jako iznenadilo, jer inace na svim koncertima, na kojima sam bila, svi bi pjevali samo par pjesama i kraj koncerta. Imam i par slika, ali cu se potruditi da ih skeniram ovih dana da ti mogu poslati (ako zelis) sliku od Zeleta!
Divan koncert bio majke mi.  Svi su bili odusevljeni!  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mademoiselle Zvezda Nostalgije

Član broj: 32 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 3321 Lokacija: Centar mog svijeta ...
|
|
Da dodam jos..
Ne mogu se sjetiti svih pjesama koje su pjevali, mogu ti ih jedino napisati drugi put kad pogledam kasetu, a sada mi se nesto neda!  Kasno je!
Pjevali su "jedina moja" ....  te se dobro sjecam, jer se nesto divno desilo... a poslije te pjesme.... slabo me pamcenje sluzilo
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Opicenius Junior

Član broj: 10 Pridružio: 10 Okt 2003 Poruke: 109 Lokacija: YU
|
|
Pajce evo ti jedan savet. Uzmi gitaru, sedi na plazi sa par devojaka, odsviraj "Jedina moja", "Ne zelis kraj", "Krivo je more", "Kako si topla i mila"... i promenices misljenje.  Efekat je isti i sada kao i pre 15 godina.  _________________
Molim vas da ne crtate gole zene po zidovima, sav sam se izlomio ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
hard_girl Junior

Član broj: 2726 Pridružio: 28 Maj 2004 Godina: 24 Zodijak: Riba Poruke: 131 Lokacija: Medakovich
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Pajce Nova Pojava

Član broj: 2404 Pridružio: 04 Maj 2004 Godina: 44 Zodijak: Lav Poruke: 35 Lokacija: kucica u cvece
|
|
| Opicenius (Pogledaj post): |
Pajce evo ti jedan savet. Uzmi gitaru, sedi na plazi sa par devojaka, odsviraj "Jedina moja", "Ne zelis kraj", "Krivo je more", "Kako si topla i mila"... i promenices misljenje. Efekat je isti i sada kao i pre 15 godina.  |
Ne bi ja to radeo jer je i ovi moj poso dovolno dobro placen.Ja da sam teo,mogo sam to
| Citat: |
| A ti Pajce skotino nemoj da se pojavljujes na forumu kada vec neznas ni dve recenice da sastavis |
Znam ja vise stvari negoli da govorim dve recenice.I necemo se vredjamo 
Editovano od strane "TAK" dana Sub Jun 05, 2004 09:43, editovano ukupno 1 put Editovano od strane "Pajce" dana Sub Jun 05, 2004 00:11, editovano ukupno 1 put _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
hard_girl Junior

Član broj: 2726 Pridružio: 28 Maj 2004 Godina: 24 Zodijak: Riba Poruke: 131 Lokacija: Medakovich
|
|
I necemo. Samo uzasno mrzim kad neko prica o nekim nevaznim stvarima a zanemaruje ono bitno Jesi li ti slusao nekada naprimer Jedina moja? Samo slusao. Ne da gledas. Muzika se slusa.
Saljem ti pozdrave Pajcence   _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Max Nova Pojava

Član broj: 4260 Pridružio: 06 Okt 2004 Poruke: 2
|
|
| STRUMPF (Pogledaj post): |
Divlje jagode su nula
Cuo sam motore,sejla,krivo je more,hm ostalo mi nije poznato,to je muzika za klince  |
mozda se zezas......ako ne, onda stvarno neznam sta da ti kazem _________________ Anti "TV FLEKA" music |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Max Nova Pojava

Član broj: 4260 Pridružio: 06 Okt 2004 Poruke: 2
|
|
e a kad smo vec kod divljih jagoda, jel' slusao neko album iz 2003. kako vam se dopada
meni je obrada motora vrh !!! _________________ Anti "TV FLEKA" music |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
markok87 Nova Pojava

Član broj: 4725 Pridružio: 21 Nov 2004 Godina: 23 Zodijak: Vodolija Poruke: 39 Lokacija: Fl, SAD
|
|
Divlje Jagode
North American Tour 2004/2005
Turneja po Severnoj Americi
24.12. CHICAGO
25.12. DETROIT
26.12. CLEVELAND
31.12. DES MOINES
01.01. CHICAGO (One Galaria Club)
07.01. BOSTON
08.01. HARRISBURG
09.01. NEW YORK
14.01. San FRANCISKO
15.01. PORTLAND
16.01. PHOENIX
20.01. St. LOUIS
21.01. ATLANTA
22.01. JAX- Jacksonville, FL
Editovano od strane "markok87" dana Uto Nov 23, 2004 04:22, editovano ukupno 1 put _________________ LIVE FOR A CAUSE, DIE FOR A CAUSE
LIVE FOR LOVE, DIE FOR LOVE
"LIVE TO DIE AND DIE TO LIVE" |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
rokerka Nova Pojava

Član broj: 6005 Pridružio: 30 Mar 2005 Poruke: 41 Lokacija: Cacak,Srbija
|
|
Sjajni su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Posle"Dugmeta"moja omiljena grupa,cije sve albume imam.Najjaci hard-rock bend ex-YU.Najbolji pevac-Alen Islamovic.Zele je majstor,svaka mu cast.Najbolje pesme?
1.Zauvijek tvoj[ubedljivo najbolja]
2.Morrison
3.Divlje jagode
4.Sarajevo,ti i ja
5.Potrazi put
6.Sama si
7.Samo tren
8.Motori
9.Konji
10.Ne zelis kraj
od novijih-"Kap po kap"  _________________ Ziveo rock'n'roll |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
palg Nova Pojava

Član broj: 9430 Pridružio: 06 Avg 2009 Poruke: 1
|
|
i pro mne je DJ najbolij band of ex-jugoslavija. a to sem ze slovačkije. Tifa je pro mne najbolij singer. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|